Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: SSB tunas Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4296
SSB tunas Freeport FC
442Tunas Tactiek Satria 1 P
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
30 gemiddelde waardering 33.2
matig Schieten matig
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Majid verovert de bal door een tackle van achteren. Jatinegara verovert de bal door een tackle van achteren. Jatinegara passt de bal in één keer door. Maradona is nu in balbezit. Maradona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Zamarchi de bal. Zamarchi passt de bal in één keer door. Bintang rent richting de bal. Bintang schiet op doel. Pelupessy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Freeport FC 1:0

34e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Esatov verovert de bal door een tackle van achteren. Jatinegara probeert naar een medespeler te passen. Maradona is nu in balbezit. Maradona haalt uit met een fantastische trap. Panek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yosaputra stond buitenspel. Lambasi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 56%, Freeport FC 44%.
SSB tunas - Freeport FC 1:0

46e minuut.
Bahalwan rent richting de bal. Bahalwan geeft de bal voor. Minovski rent richting de bal. Minovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSB tunas - Freeport FC 1:1

53e minuut.
Jatinegara neemt vlug de vrije trap. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid begaat een overtreding. Majid krijgt een gele kaart. Uras raakt geblesseerd tijdens het duel. Czyżewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Krey met de inworp. Esatov speelt de bal door. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra schiet op doel. Lambasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Minovski kopt de bal weg. Sulistyo heeft problemen om de bal te vangen. Uras is nu in balbezit. Uras haalt uit met een fantastische trap. Panek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Freeport FC 1:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turkowski met een snelle inworp. Krey rent richting de bal. Uras onderschept slim de pass. Uras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski met een sublieme pass. Uras is nu in balbezit. Uras draait met de bal, schiet en ... Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Freeport FC 1:3

71e minuut.
Muhammad komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Laksana rent richting de bal. Yosaputra is nu in balbezit. Sroczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yosaputra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esatov komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bahalwan verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Minovski is nu in balbezit. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Freeport FC 1:4

77e minuut.
Muhammad passt de bal in één keer door. Krey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey geeft een hoge lob. Uras rent richting de bal. Uras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bahalwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra onderschept slim de pass. Yosaputra passt de bal in één keer door. Bintang is nu in balbezit. Bintang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 54%, Freeport FC 46%.
SSB tunas - Freeport FC 1:4