Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: BAPAKMU FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4835
BAPAKMU FC Bina Junior FC
541 Tactiek Juanncokk!
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz speelt de bal door. Manembu controleert de bal met de borst. Aguayo rent richting de bal. Aguayo draait met de bal, schiet en ... Malin bokst de bal weg.

3e minuut.
Eschette speelt de bal door. Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev speelt de bal door. Ly rent richting de bal. Ly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:1

6e minuut.
Schuster probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krainer de bal. Krainer geeft de bal voor. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een lange en hoge pass. Schuster kopt de bal weg. Aguayo rent richting de bal. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yakobchev kopt de bal weg. Aguayo rent richting de bal. Aguayo speelt de bal door. Ly is nu in balbezit. Ly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Pérez Muñoz de bal. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly rent richting de bal. Ly draait met de bal, schiet en ... Malin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ly is nu in balbezit. Kardas is nu in balbezit. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Ly is nu in balbezit. Ly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Doni onderschept slim de pass. Doni met een sublieme pass. Arshakyan rent richting de bal. Doni is nu in balbezit. Kwietniak geeft de bal voor. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Eschette kopt de bal weg. Rajt probeert de bal met de borst te controleren. Rajt probeert naar een medespeler te passen. Ly rent richting de bal. Ly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mordel geeft een hoge lob. Rajt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lares. Lares krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster met een sublieme pass. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kwietniak speelt de bal door. Lares is nu in balbezit. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Ly springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 67%, Bina Junior FC 33%.
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:2

52e minuut.
Kaszubski geeft een hoge lob. Yakobchev kopt de bal weg. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ... Malin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:3

56e minuut.
Inworp. Schuster met de inworp. Krainer controleert de bal met de borst. Krainer geeft een hoge lob. Ly springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:4

61e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Renusz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manembu de bal. Aguayo onderschept slim de pass. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo met een sublieme pass. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:5

66e minuut.
Szczepaniak komt het veld opgelopen. Rahangmetan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mordel rent richting de bal. Mordel geeft een hoge lob. Bursuc speelt de bal door. Daar is Doni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rajt is nu in balbezit. Rajt speelt de bal door. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ly is nu in balbezit. Ly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:6

83e minuut.
Doni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jegorkinas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cintron met een sublieme pass. Szczepaniak kopt de bal weg. Yakobchev probeert naar een medespeler te passen. Ly heeft problemen om de bal te vangen. Ly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt passt de bal zonder na te denken. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Malin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:7

89e minuut.
Szczepaniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Renusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ly moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ly schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Klungelig pakt Manembu de bal. Pérez Muñoz is nu in balbezit. Szczepaniak onderschept slim de pass. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Malin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 56%, Bina Junior FC 44%.
BAPAKMU FC - Bina Junior FC 0:7