Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: jack1990 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5600
Arcobaleno FC Watugolong united
Team A Tactiek 352
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Natanek rent richting de bal. Natanek passt de bal zonder na te denken. Lipso rent richting de bal. Lipso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcobaleno FC - Watugolong united 1:0

15e minuut.
Lipso is nu in balbezit. Lipso passt de bal in één keer door. Declercq is nu in balbezit. Declercq haalt uit met een fantastische trap. Darmawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcobaleno FC - Watugolong united 2:0

21e minuut.
Rusdianto kopt de bal weg. Paiva rent richting de bal. Paiva passt de bal in één keer door. Lipso is nu in balbezit. Lipso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paiva passt de bal in één keer door. Lipso speelt de bal door. Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suntoro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcobaleno FC - Watugolong united 3:0

30e minuut.
Fähnemann probeert naar een medespeler te passen. Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal in één keer door. Lipso rent richting de bal. Lipso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valach trapt de bal weg van het doel. Natanek kopt de bal weg. Lipso is nu in balbezit. Declercq is nu in balbezit. Declercq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Darmawan met een harde bal richting middenveld. Lucchini kopt de bal weg. Daar is Declercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Declercq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arcobaleno FC 43%, Watugolong united 57%.
Arcobaleno FC - Watugolong united 3:0

47e minuut.
Lipso probeert naar een medespeler te passen. Adiputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fagernes zijn tegenspeler op de grond. Adiputra raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lucchini speelt de bal door. Lipso is nu in balbezit. Natanek is nu in balbezit. Lipso is nu in balbezit. Lipso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lucchini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lipso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanek draait met de bal, schiet en ... Lipso probeert de bal aan de voet te houden. Darmawan bokst de bal weg. Lipso kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Simányi heeft problemen om de bal te vangen. Simányi geeft de bal voor. Toba bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq verovert de bal door een tackle van achteren. Declercq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Natanek is nu in balbezit. Declercq rent richting de bal. Declercq draait met de bal, schiet en ... Natanek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcobaleno FC - Watugolong united 4:0

71e minuut.
Suyatno rent richting de bal. Lipso onderschept slim de pass. Lipso met een sublieme pass. Natanek is nu in balbezit. Natanek draait met de bal, schiet en ... Darmawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Natanek kopt de bal weg. Declercq probeert de bal aan de voet te houden. Declercq passt de bal met de wreef. Lipso rent richting de bal. Lipso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lipso passt de bal in één keer door. Daar is Declercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natanek probeert naar een medespeler te passen. Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arcobaleno FC 37%, Watugolong united 63%.
Arcobaleno FC - Watugolong united 4:0