Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Reborn FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3100
Reborn FC Surakarta United
Uasyuuu Tactiek 4-3-3 anjay
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 42.4
matig Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Puhm draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto met een sublieme pass. Cseri rent richting de bal. Klungelig pakt Cseri de bal. Cseri draait met de bal, schiet en ... Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kairamo probeert naar een medespeler te passen. Berczik rent richting de bal. Berczik passt de bal zonder na te denken. Longari rent richting de bal. Longari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Elías probeert naar een medespeler te passen. Longari rent richting de bal. Puhm rent richting de bal. Puhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Surakarta United 0:1

40e minuut.
Hardiyanto trapt de bal weg van het doel. Cseri is nu in balbezit. Berczik is nu in balbezit. Cseri onderschept slim de pass. Cseri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 70%, Surakarta United 30%.
Reborn FC - Surakarta United 0:1

48e minuut.
Sudaryono is nu in balbezit. Sudaryono geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eelmäe de bal onder controle te krijgen. Cseri is nu in balbezit. Cseri draait met de bal, schiet en ... Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Cseri is nu in balbezit. Abdulrahman verovert de bal door een tackle van achteren. Berczik met een sublieme pass. Longari rent richting de bal. Longari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Surakarta United 0:2

60e minuut.
Elías bereikt de bal nog maar net als eerste. Elías speelt de bal door. Longari rent richting de bal. Longari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Surakarta United 0:3

60e minuut.
Mazurenko komt het veld opgelopen. Zadwórny komt het veld opgelopen. Corujo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nurdiyanto is nu in balbezit. Mazurenko onderschept slim de pass. Mazurenko passt de bal met de wreef. Puhm is nu in balbezit. Puhm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Surakarta United 0:4

70e minuut.
Zamrani geeft een hoge lob. Berczik kopt de bal weg. Rasyid rent richting de bal. Puhm verovert de bal door een tackle van achteren. Puhm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Rasyid de bal. Puhm is nu in balbezit. Longari rent richting de bal. Longari schiet op doel. Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Surakarta United 0:5

77e minuut.
Berczik geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Hardiyanto met een harde bal richting middenveld. Cseri is nu in balbezit. Cseri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - Surakarta United 1:5

86e minuut.
Elías met een sublieme pass. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik passt de bal in één keer door. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 66%, Surakarta United 34%.
Reborn FC - Surakarta United 1:5