Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: JK FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2705
JK FC Platina FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Semadi geeft de bal voor. Mihardja is nu in balbezit. Mihardja met een sublieme pass. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy haalt uit met een fantastische trap. Sampetiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Prihatin passt de bal zonder na te denken. Pattynama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattynama probeert naar een medespeler te passen. Pitoy rent richting de bal. Pitoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Platina FC 0:1

14e minuut.
Pattynama verovert de bal door een tackle van achteren. Pattynama passt de bal met de wreef. Daar is Maully Lessy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maully Lessy passt de bal met de wreef. Pitoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Platina FC 0:2

17e minuut.
Permana geeft de bal voor. Inworp. Mihardja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maully Lessy rent richting de bal. Maully Lessy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Permana verovert de bal door een tackle van achteren. Permana probeert naar een medespeler te passen. Faisal probeert naar een medespeler te passen. Gumelar is nu in balbezit. Gumelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Permana geeft een lange en hoge pass. Gumelar is nu in balbezit. Samsul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumelar verovert de bal door een tackle van achteren. Gumelar draait met de bal, schiet en ... Situmorang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tosobu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prabowo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prowanda rent richting de bal. Prowanda geeft de bal voor. Faisal rent richting de bal. Pitoy onderschept slim de pass. Pitoy schiet op doel. Sampetiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihardja neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mamoribo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maully Lessy is nu in balbezit. Maully Lessy passt de bal zonder na te denken. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gumelar met een sublieme pass. Mihardja bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihardja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pattynama met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK FC 73%, Platina FC 27%.
JK FC - Platina FC 0:2

52e minuut.
Maully Lessy is nu in balbezit. Pitoy is nu in balbezit. Maully Lessy rent richting de bal. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Semadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoy draait met de bal, schiet en ... Maully Lessy is nu in balbezit. Maully Lessy draait met de bal, schiet en ... Sampetiku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gumelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul verovert de bal door een tackle van achteren. Samsul geeft een lange en hoge pass. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK FC 54%, Platina FC 46%.
JK FC - Platina FC 0:2