Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Demak Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3414
Schalke 04 Indonesian Surakarta United
Mantappu Tactiek 4-3-3 anjay
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Longari met een sublieme pass. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm passt de bal in één keer door. Aritonang rent richting de bal. Aritonang haalt uit met een fantastische trap. Baldisserott bokst de bal weg.

8e minuut.
Aritonang kopt de bal weg. Kartono is nu in balbezit. Kartono geeft de bal voor. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm schiet op doel. Baldisserott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kożuch geeft een lange en hoge pass. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Eelmäe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eelmäe krijgt een gele kaart. Fanani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fanani kan niet meer verder spelen. Muladi komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kairamo probeert naar een medespeler te passen. Elías bereikt de bal nog maar net als eerste. Elías geeft de bal voor. Puhm heeft problemen om de bal te vangen. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:1

16e minuut.
Abdillah rent richting de bal. Pijar onderschept slim de pass. Pijar passt de bal zonder na te denken. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Longari met een sublieme pass. Kożuch rent richting de bal. Berczik onderschept slim de pass. Klungelig pakt Puhm de bal. Puhm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rontini rent richting de bal. Berczik verovert de bal door een tackle van achteren. Berczik met een sublieme pass. Puhm is nu in balbezit. Puhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:2

27e minuut.
Rontini onderschept slim de pass. Elías onderschept slim de pass. Elías passt de bal in één keer door. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kairamo speelt de bal door. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik passt de bal zonder na te denken. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:3

39e minuut.
Elías verovert de bal door een tackle van achteren. Elías geeft de bal voor. Aritonang heeft problemen om de bal te vangen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm draait met de bal, schiet en ... Baldisserott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:4

40e minuut.
Nurdjaman komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Rontini kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdillah de bal. Pijar met een sublieme pass. Puhm heeft problemen om de bal te vangen. Puhm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamdar komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Eelmäe rent richting de bal. Eelmäe geeft een lange en hoge pass. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Baldisserott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Indonesian 65%, Surakarta United 35%.
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:5

47e minuut.
Hendrawan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kairamo met de inworp. Aritonang rent richting de bal. Aritonang geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Puhm rent richting de bal. Nurdjaman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puhm raakt geblesseerd tijdens het duel. Elías neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Baldisserott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:6

62e minuut.
Abdulrahman geeft een lange en hoge pass. Puhm controleert de bal met de borst. Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm onderschept slim de pass. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zadwórny komt het veld opgelopen. Mazurenko komt het veld opgelopen. Corujo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Kożuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berczik rent richting de bal. Berczik met een sublieme pass. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kiswanto geeft een lange en hoge pass. Daar is Muladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eelmäe is nu in balbezit. Eelmäe geeft de bal voor. Puhm maakt een snoekduik en kopt de bal. Baldisserott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik passt de bal met de wreef. Puhm is nu in balbezit. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Baldisserott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:7

86e minuut.
Berczik passt de bal zonder na te denken. Puhm rent richting de bal. Longari probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Indonesian 76%, Surakarta United 24%.
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:7