Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Platina FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2846
Platina FC Sidoarjo36 FC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 27.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Sugiarto kan de bal niet met de borst controleren. Pitoy is nu in balbezit. Sugiarto is nu in balbezit. Pitoy verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoy haalt uit met een fantastische trap. Zainudin bokst de bal weg.

14e minuut.
Pattynama rent richting de bal. Bakti onderschept slim de pass. Bakti passt de bal met de wreef. Jaén is nu in balbezit. Jaén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Antonio kopt de bal weg. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti probeert naar een medespeler te passen. Jaén is nu in balbezit. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prowanda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muazis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Prowanda is nu in balbezit. Muazis verovert de bal door een tackle van achteren. Muazis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Langenegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langenegger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Muazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis probeert naar een medespeler te passen. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén geeft een hoge lob. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC 58%, Sidoarjo36 FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina FC - Sidoarjo36 FC 0:0

48e minuut.
Kuncahyo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samsul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihardja heeft problemen om de bal te vangen. Mihardja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Antonio probeert naar een medespeler te passen. Prihatin speelt de bal door. Mamoribo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoribo geeft de bal voor. Mihardja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Zainudin probeert naar een medespeler te passen. Bakti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jaén de bal onder controle te krijgen. Langenegger rent richting de bal. Langenegger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC 47%, Sidoarjo36 FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina FC - Sidoarjo36 FC 0:0