Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surakarta United Bina Junior FC
Road To Liga 1 Tactiek Juanncokk!
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.1 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Rajt probeert naar een medespeler te passen. Longari bereikt de bal nog maar net als eerste. Krainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Longari onderschept slim de pass. Longari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Berczik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm draait met de bal, schiet en ... Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abdulrahman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schuster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ly rent richting de bal. Ly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - Bina Junior FC 0:1

30e minuut.
Elías geeft een lange en hoge pass. Sopata is nu in balbezit. Puhm verovert de bal door een tackle van achteren. Puhm geeft de bal voor. Longari springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Elías met een sublieme pass. Longari heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro rent richting de bal. Longari onderschept slim de pass. Longari haalt uit met een fantastische trap. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Duff verovert de bal door een tackle van achteren. Duff geeft de bal voor. Ly kopt de bal weg. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel. Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lázaro geeft een hoge lob. Yakobchev met een sublieme pass. Buza is nu in balbezit. Daar is Buza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buza draait met de bal, schiet en ... Numfor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik speelt de bal door. Lázaro rent richting de bal. Longari verovert de bal door een tackle van achteren. Longari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lázaro geeft de bal voor. Eelmäe kan de bal niet met de borst controleren. Yakobchev met een sublieme pass. Buza is nu in balbezit. Buza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 46%, Bina Junior FC 54%.
Surakarta United - Bina Junior FC 0:1

50e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft een hoge lob. Kairamo kan de bal niet met de borst controleren. Ly is nu in balbezit. Ly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Krainer geeft een lange en hoge pass. Berczik kopt de bal weg. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly draait met de bal, schiet en ... Numfor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - Bina Junior FC 0:2

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ly stond buitenspel. Alamsyah komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Sopata de bal. Berczik rent richting de bal. Berczik met een sublieme pass. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Lázaro de bal. Puhm is nu in balbezit. Duff rent richting de bal. Puhm onderschept slim de pass. Puhm schiet op doel. Mihalcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Berczik is nu in balbezit. Berczik geeft een hoge lob. Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Longari onderschept slim de pass. Longari haalt uit met een fantastische trap. Mihalcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kairamo heeft problemen om de bal te vangen. Schuster is nu in balbezit. Kairamo begaat een overtreding. Kairamo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trpin komt het veld opgelopen. Aritonang komt het veld opgelopen. Corujo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 52%, Bina Junior FC 48%.
Surakarta United - Bina Junior FC 0:2