Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Reborn FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3099
Reborn FC BAPAKMU FC
Uasyuuu Tactiek 541
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


7e minuut.
Kholiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Keleković verovert de bal door een tackle van achteren. Keleković speelt de bal door. Lares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - BAPAKMU FC 0:1

14e minuut.
Kardas is nu in balbezit. Kardas geeft een hoge lob. Cseri is nu in balbezit. Cseri schiet op doel. Malin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reborn FC - BAPAKMU FC 1:1

16e minuut.
Cahyono heeft problemen om de bal te vangen. Kholiq is nu in balbezit. Keleković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keleković krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Riyadi passt de bal met de wreef. Kholiq is nu in balbezit. Kholiq speelt de bal door. Cseri is nu in balbezit. Cseri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sudaryono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martin met een snelle inworp. Arshakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sudaryono geeft een hoge lob. Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft een hoge lob. Arshakyan is nu in balbezit. Arshakyan geeft de bal voor. Hardiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sudaryono rent richting de bal. Arshakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arshakyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Bojonegoro passt de bal met de wreef. Daar is Kogutich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogutich geeft een lange en hoge pass. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - BAPAKMU FC 2:1

43e minuut.
Panaite passt de bal met de wreef. Lares is nu in balbezit. Lares draait met de bal, schiet en ... Rasyid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hardiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reborn FC - BAPAKMU FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 68%, BAPAKMU FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reborn FC - BAPAKMU FC 2:2

65e minuut.
Hardiyanto met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cseri de bal. Di Corato rent richting de bal. Cseri verovert de bal door een tackle van achteren. Cseri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mordel passt de bal zonder na te denken. Keleković heeft problemen om de bal te vangen. Keleković met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - BAPAKMU FC 2:3

72e minuut.
Mordel rent richting de bal. Kogutich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kogutich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Mordel neemt de hoekschop. Daar is Kholiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lares draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reborn FC - BAPAKMU FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reborn FC 52%, BAPAKMU FC 48%.
Reborn FC - BAPAKMU FC 2:4