Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Watugolong united Sidoarjo36 FC
424 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 29
good Schieten good
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Nainggolan onderschept slim de pass. Antonio is nu in balbezit. Nainggolan onderschept slim de pass. Bert is nu in balbezit. Bert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 1:0

7e minuut.
Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert heeft problemen om de bal te vangen. Nainggolan is nu in balbezit. Bert rent richting de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 2:0

7e minuut.
Langenegger met een sublieme pass. Daar is Jaén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert onderschept slim de pass. Bert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Toba rent richting de bal. Sudrajat is nu in balbezit. Sudrajat probeert naar een medespeler te passen. Adiputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiputra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. Nurcahyo rent richting de bal. Toba onderschept slim de pass. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 3:0

24e minuut.
Doeltrap. Malis met een harde bal richting middenveld. Nainggolan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bert de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sugiarto heeft problemen om de bal te vangen. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap. Malis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 4:0

27e minuut.
Glon passt de bal zonder na te denken. Bert rent richting de bal. Nainggolan rent richting de bal. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sugiarto geeft een lange en hoge pass. Jaén kopt de bal weg. Daar is Langenegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Toba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti verovert de bal door een tackle van achteren. Bakti passt de bal in één keer door. Jaén is nu in balbezit. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 4:1

40e minuut.
Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toba verovert de bal door een tackle van achteren. Toba met een sublieme pass. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watugolong united 30%, Sidoarjo36 FC 70%.
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 5:1

56e minuut.
Muazis rent richting de bal. Muazis geeft de bal voor. Sudrajat controleert de bal met de borst. Jaén is nu in balbezit. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bert kopt de bal weg. Nainggolan is nu in balbezit. Bert rent richting de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap. Malis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 6:1

72e minuut.
Sugiarto geeft een hoge lob. Langenegger kopt de bal weg. Bakti rent richting de bal. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan passt de bal in één keer door. Adiputra met een sublieme pass. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... Malis bokst de bal weg.

84e minuut.
Muazis speelt de bal door. Sugiarto met een sublieme pass. Jaén rent richting de bal. Jaén draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watugolong united 61%, Sidoarjo36 FC 39%.
Watugolong united - Sidoarjo36 FC 6:1