Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Platina FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2940
Platina FC Schalke 04 Indonesian
Normal Tactiek Mantappu
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Pattynama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattynama geeft een lange en hoge pass. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abdillah speelt de bal door. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi passt de bal zonder na te denken. Sudarsono is nu in balbezit. Sudarsono schiet op doel. Situmorang bokst de bal weg.

24e minuut.
Pattynama met een sublieme pass. Rontini rent richting de bal. Rontini passt de bal met de wreef. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prihatin passt de bal met de wreef. Nurkholis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurkholis passt de bal zonder na te denken. Abdillah rent richting de bal. Abdillah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Schalke 04 Indonesian 0:1

40e minuut.
Doeltrap. Nurdjaman komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kożuch geeft een hoge lob. Nurkholis geeft een hoge lob. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudarsono rent richting de bal. Sudarsono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inworp. Hamdar komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nurdjaman met een harde bal richting middenveld. Daar is Pattynama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudarsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC 64%, Schalke 04 Indonesian 36%.
Platina FC - Schalke 04 Indonesian 0:1

54e minuut.
Nurkholis met een sublieme pass. Tosobu heeft problemen om de bal te vangen. Sudarsono is nu in balbezit. Sudarsono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mukti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muladi de bal. Samsul is nu in balbezit. Muladi verovert de bal door een tackle van achteren. Muladi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pattynama is nu in balbezit. Kożuch verovert de bal door een tackle van achteren. Kożuch probeert naar een medespeler te passen. Sudarsono is nu in balbezit. Sudarsono draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Schalke 04 Indonesian 0:2

88e minuut.
Nurkholis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abdillah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abdillah kan niet meer verder spelen. Darma komt het veld opgelopen. Sudarsono neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Schalke 04 Indonesian 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC 65%, Schalke 04 Indonesian 35%.
Platina FC - Schalke 04 Indonesian 0:3