Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: JK FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2877
JK FC AS GUNNERS cp
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sampetiku trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Ariyadi de bal onder controle te krijgen. Ostinoff is nu in balbezit. Ostinoff haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sampetiku probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Faisal met een sublieme pass. Daar is Wijakesuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonoloukas schiet op doel. Sampetiku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Antonoloukas probeert naar een medespeler te passen. Ostinoff speelt de bal door. Taufiq is nu in balbezit. Taufiq schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muis komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ostinoff rent richting de bal. Ostinoff passt de bal met de wreef. Muis heeft problemen om de bal te vangen. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sampetiku met een harde bal richting middenveld. Ostinoff kopt de bal weg. Daar is Faisal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonoloukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Faisal geeft een hoge lob. Latuperisa kopt de bal weg. Priyanto is nu in balbezit. Gumelar is nu in balbezit. Gumelar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - AS GUNNERS cp 1:0

38e minuut.
Ilovici onderschept slim de pass. Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi geeft een lange en hoge pass. Antonoloukas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JK FC - AS GUNNERS cp 1:1

42e minuut.
Ilovici geeft een hoge lob. Fachludin rent richting de bal. Lambasi met een sublieme pass. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq draait met de bal, schiet en ... Sampetiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lambasi passt de bal zonder na te denken. Manini rent richting de bal. Manini met een sublieme pass. Taufiq rent richting de bal. Taufiq geeft een lange en hoge pass. Sampetiku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - AS GUNNERS cp 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK FC 76%, AS GUNNERS cp 24%.
JK FC - AS GUNNERS cp 1:2

58e minuut.
Manini rent richting de bal. Manini geeft een hoge lob. Taufiq is nu in balbezit. Taufiq draait met de bal, schiet en ... Sampetiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ilovici met de inworp. Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi geeft een lange en hoge pass. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Muis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Antonoloukas probeert de bal met de borst te controleren. Antonoloukas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ostinoff probeert naar een medespeler te passen. Permana is nu in balbezit. Taufiq verovert de bal door een tackle van achteren. Manini rent richting de bal. Manini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ostinoff is nu in balbezit. Ostinoff passt de bal in één keer door. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq draait met de bal, schiet en ... Sampetiku bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - AS GUNNERS cp 1:3

84e minuut.
Ilovici geeft een hoge lob. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manini passt de bal in één keer door. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK FC 75%, AS GUNNERS cp 25%.
JK FC - AS GUNNERS cp 1:3