Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC IWAN FC
442 Tactiek 442D
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 33.5
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Puspito rent richting de bal. Puspito geeft een lange en hoge pass. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Ubysz heeft problemen om de bal te vangen. Ubysz geeft een lange en hoge pass. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tabijna geeft een hoge lob. Tarhanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Lantang de bal. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna onderschept slim de pass. Tarhanen rent richting de bal. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Górnicz rent richting de bal. Górnicz speelt de bal door. Sumarna rent richting de bal. Sumarna draait met de bal, schiet en ... Tagor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - IWAN FC 1:0

17e minuut.
Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal met de wreef. Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hanáček speelt de bal door. Tamani controleert de bal met de borst. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hanáček verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen speelt de bal door. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah heeft problemen om de bal te vangen. Yuliansyah schiet op doel. Solichin bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Manembu verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz passt de bal in één keer door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz draait met de bal, schiet en ... Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nurdiansyah heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - IWAN FC 2:0

43e minuut.
Suryanto is nu in balbezit. Suryanto passt de bal zonder na te denken. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - IWAN FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 49%, IWAN FC 51%.
Anggrek Ceria FC - IWAN FC 2:1

46e minuut.
Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto verovert de bal door een tackle van achteren. Suryanto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yuliansyah de bal. Yuliansyah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Manembu geeft een lange en hoge pass. Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz geeft een lange en hoge pass. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tarhanen met een sublieme pass. Suryanto rent richting de bal. Suryanto passt de bal in één keer door. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah schiet op doel. Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono geeft een hoge lob. Yuliansyah heeft problemen om de bal te vangen. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Kuncahyo komt het veld opgelopen. Hutabarat komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Baldo Bento komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tabijna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sumarjono met de inworp. Klungelig pakt Suryanto de bal. Suryanto draait met de bal, schiet en ... Solichin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Tarhanen rent richting de bal. Opaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Opaliński met een sublieme pass. Sumarna heeft problemen om de bal te vangen. Sumarna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tarhanen geeft een hoge lob. Tamani geeft een lange en hoge pass. Manembu probeert naar een medespeler te passen. Suryanto rent richting de bal. Suryanto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Puspito kopt de bal weg. Opaliński controleert de bal met de borst. Hanáček met een sublieme pass. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lebas passt de bal zonder na te denken. Hanáček rent richting de bal. Hanáček passt de bal zonder na te denken. Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldo Bento schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 65%, IWAN FC 35%.
Anggrek Ceria FC - IWAN FC 2:1