Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.03
  • Stadion: Horyzon FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2876
Horyzon FC Sunari FC
451 Tactiek 451
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 31.1
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Asmat rent richting de bal. Kustiana is nu in balbezit. Met opzet legt Iswandi zijn tegenspeler op de grond. Iswandi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Asmat rent richting de bal. Asmat passt de bal in één keer door. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horyzon FC - Sunari FC 0:1

18e minuut.
Saptono is nu in balbezit. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat rent richting de bal. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti schiet op doel. Rantung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Poluakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartiko verovert de bal door een tackle van achteren. Kartiko geeft de bal voor. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Andilolo is nu in balbezit. Andilolo met een sublieme pass. Harsya is nu in balbezit. Harsya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horyzon FC - Sunari FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horyzon FC 51%, Sunari FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horyzon FC - Sunari FC 1:1

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nazaruddin komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Supriyadi komt het veld opgelopen. Harsono trapt de bal weg van het doel. Asmat kopt de bal weg. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhammad schiet op doel. Rantung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Guntara geeft een hoge lob. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisdjianto geeft een lange en hoge pass. Asmat rent richting de bal. Asmat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Martinchev de bal. Martinchev geeft een lange en hoge pass. Asmat heeft problemen om de bal te vangen. Asmat schiet op doel. Muhammad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horyzon FC - Sunari FC 1:2

79e minuut.
Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev passt de bal in één keer door. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Muhammad heeft problemen om de bal te vangen. Muhammad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horyzon FC - Sunari FC 1:3

82e minuut.
Nazaruddin passt de bal in één keer door. Driyono rent richting de bal. Yandri rent richting de bal. Harsya is nu in balbezit. Harsya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winardi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Iswandi onderschept slim de pass. Iswandi geeft de bal voor. Saptono heeft problemen om de bal te vangen. Muhammad onderschept slim de pass. Muhammad schiet op doel. Rantung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inworp. Gebze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horyzon FC 66%, Sunari FC 34%.
Horyzon FC - Sunari FC 1:3