Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daffa FC.SC Battle FC
4-4-2 Tactiek 424
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 17.1
solide Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atmajaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atmajaya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 1:0

3e minuut.
Sularto geeft de bal voor. Fadli rent richting de bal. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro draait met de bal, schiet en ... Lessy probeert de bal aan de voet te houden. Hasanuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De Groot onderschept slim de pass. De Groot met een sublieme pass. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 2:0

9e minuut.
Kusunah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salampessy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdillah is nu in balbezit. Abdillah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buwono met een sublieme pass. Zaenal is nu in balbezit. Salampessy begaat een overtreding. Salampessy krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kuncoro kopt de bal weg. De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwono bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groot onderschept slim de pass. De Groot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh geeft de bal voor. Buwono is nu in balbezit. Sularto is nu in balbezit. Sularto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zaenal met een snelle inworp. Sularto rent richting de bal. Sularto passt de bal met de wreef. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 3:0

29e minuut.
Sularto met een sublieme pass. De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groot speelt de bal door. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin bokst de bal weg.

31e minuut.
Salampessy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sularto geeft de bal voor. Daar is Lessy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 4:0

31e minuut.
Daar is Abdillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Groot is nu in balbezit. Amirullah is nu in balbezit. De Groot onderschept slim de pass. De Groot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Muhaimin kopt de bal weg. Daar is Mardiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 5:0

45e minuut.
Atmajaya geeft een hoge lob. Kuncoro rent richting de bal. Lessy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lessy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kuncoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lesmana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daffa FC.SC 27%, Battle FC 73%.
daffa FC.SC - Battle FC 5:0

47e minuut.
Sularto verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaimin rent richting de bal. Muhaimin passt de bal met de wreef. De Groot rent richting de bal. De Groot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasanuddin met een harde bal richting middenveld. Muhaimin kopt de bal weg. Daar is De Groot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Groot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krisdjianto geeft een hoge lob. Muhaimin is nu in balbezit. Muhaimin speelt de bal door. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sularto kopt de bal weg. De Groot is nu in balbezit. De Groot speelt de bal door. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hasanuddin met een sublieme pass. Muhaimin is nu in balbezit. Muhaimin passt de bal met de wreef. Lesmana heeft problemen om de bal te vangen. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 6:0

80e minuut.
Klungelig pakt Sularto de bal. Buwono onderschept slim de pass. Buwono speelt de bal door. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lessy probeert naar een medespeler te passen. Atmajaya speelt de bal door. Lesmana probeert naar een medespeler te passen. Sularto rent richting de bal. Sularto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya geeft een hoge lob. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - Battle FC 7:0

89e minuut.
Sularto passt de bal in één keer door. Lesmana heeft problemen om de bal te vangen. Lesmana passt de bal in één keer door. De Groot is nu in balbezit. De Groot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daffa FC.SC 27%, Battle FC 73%.
daffa FC.SC - Battle FC 7:0