Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.03
  • Stadion: IWAN FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6779
IWAN FC Putra Al-Ghanim Qayyum S.C
442D Tactiek 2021 (4-3-3)
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten outstanding
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Hasegem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem verovert de bal door een tackle van achteren. Hasegem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:1

5e minuut.
Sumarjono rent richting de bal. Natsir onderschept slim de pass. Natsir geeft een hoge lob. Suebu springt en kopt de bal. Tagor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:2

7e minuut.
Slamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamet passt de bal zonder na te denken. Daar is Prisdiantoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suebu rent richting de bal. Suebu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Situmorang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Slamet de bal. Slamet speelt de bal door. Suebu rent richting de bal. Suebu draait met de bal, schiet en ... Tagor bokst de bal weg.

15e minuut.
Natsir passt de bal zonder na te denken. Slamet rent richting de bal. Tarhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Prisdiantoro onderschept slim de pass. Prisdiantoro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Suebu passt de bal met de wreef. Prisdiantoro is nu in balbezit. Prisdiantoro haalt uit met een fantastische trap. Sierotnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tagor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:3

22e minuut.
Natsir passt de bal zonder na te denken. Situmorang speelt de bal door. Hanáček rent richting de bal. Suebu onderschept slim de pass. Suebu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem schiet op doel. Tagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Natsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsir passt de bal met de wreef. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu schiet op doel. Tagor bokst de bal weg. Sierotnik heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Slamet zal de hoekschop nemen. Hasegem kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tagor bokst de bal weg.

39e minuut.
Prisdiantoro onderschept slim de pass. Prisdiantoro geeft een hoge lob. Natsir geeft een lange en hoge pass. Suebu krijgt zijn hoofd ertegen. Tagor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prisdiantoro maakt een snoekduik en kopt de bal. Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:4

40e minuut.
Zaelani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rifai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 70%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 30%.
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:4

46e minuut.
Herlianto komt het veld opgelopen. Pekey komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Suryanto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slamet. Suryanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarhanen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lantang met een sublieme pass. Suryanto rent richting de bal. Suryanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Sambera met een harde bal richting middenveld. Suebu rent richting de bal. Suebu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:5

50e minuut.
Sierotnik rent richting de bal. Sierotnik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Suryanto de bal onder controle te krijgen. Suebu is nu in balbezit. Suebu haalt uit met een fantastische trap. Tagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Suebu met een sublieme pass. Klungelig pakt Slamet de bal. Tarhanen begaat een overtreding. Tarhanen krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Natsir is nu in balbezit. Natsir passt de bal met de wreef. Suebu rent richting de bal. Suebu schiet op doel. Tagor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:6

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuncahyo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nurdiansyah geeft een hoge lob. Sierotnik heeft problemen om de bal te vangen. Suebu rent richting de bal. Suebu schiet op doel. Tagor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:7

72e minuut.
Hutabarat komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Suryanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suebu kopt de bal weg. Manembu is nu in balbezit. Prisdiantoro verovert de bal door een tackle van achteren. Prisdiantoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Baldo Bento komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Manembu onderschept slim de pass. Slamet onderschept slim de pass. Slamet met een sublieme pass. Suebu is nu in balbezit. Suebu draait met de bal, schiet en ... Tagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Suryanto is nu in balbezit. Nurpijal onderschept slim de pass. Nurpijal passt de bal in één keer door. Suebu rent richting de bal. Suebu draait met de bal, schiet en ... Tagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:8

87e minuut.
Kuncahyo heeft problemen om de bal te vangen. Natsir verovert de bal door een tackle van achteren. Hasegem rent richting de bal. Suebu is nu in balbezit. Suebu haalt uit met een fantastische trap. Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 73%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 27%.
IWAN FC - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:8