Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.03
  • Stadion: Sunari FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4643
Sunari FC PPSM Magelang
451 Tactiek myTactic
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten weak
average Passen adequate
average Verdedigen average


13e minuut.
Kuncahyo geeft een lange en hoge pass. Daar is Krisdjianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prayuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prayuna schiet op doel. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - PPSM Magelang 0:1

14e minuut.
Prayuna rent richting de bal. Driyono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krisdjianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prayuna onderschept slim de pass. Prayuna schiet op doel. Harsono bokst de bal weg.

17e minuut.
Inworp. Yunus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo geeft de bal voor. Prayuna maakt een snoekduik en kopt de bal. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismunandar onderschept slim de pass. Martinchev begaat een overtreding. Martinchev krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adiprasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasyid is nu in balbezit. Rasyid passt de bal in één keer door. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - PPSM Magelang 0:2

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Lantang de bal onder controle te krijgen. Ylifrantti rent richting de bal. Nere is nu in balbezit. Ylifrantti verovert de bal door een tackle van achteren. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - PPSM Magelang 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 55%, PPSM Magelang 45%.
Sunari FC - PPSM Magelang 1:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Supriyadi komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Nazaruddin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Adiprasetyo rent richting de bal. Mardiyanto begaat een overtreding. Adiprasetyo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yunus met een snel genomen vrije trap. Prayuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prayuna haalt uit met een fantastische trap. Krisdjianto probeert de bal aan de voet te houden. Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hendra geeft een lange en hoge pass. Supriyadi kopt de bal weg. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Adsit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krisdjianto de bal. Hendra rent richting de bal. Hendra draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winardi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rasyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev begaat een overtreding. Rasyid raakt geblesseerd tijdens het duel. Gebze komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hendra is nu in balbezit. Kuncahyo is nu in balbezit. Kuncahyo speelt de bal door. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 57%, PPSM Magelang 43%.
Sunari FC - PPSM Magelang 1:2