Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daffa FC.SC FC Tarkam
4-4-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mulyana is nu in balbezit. Krisdjianto verovert de bal door een tackle van achteren. Krisdjianto geeft een lange en hoge pass. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Lesmana is nu in balbezit. Lesmana speelt de bal door. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Ryanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 1:0

13e minuut.
Rizal heeft problemen om de bal te vangen. Sularto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sularto passt de bal zonder na te denken. Lesmana rent richting de bal. Lesmana geeft een hoge lob. Ryanto bokst de bal weg. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 2:0

14e minuut.
Latuperisa speelt de bal door. Hasan rent richting de bal. Hasan passt de bal in één keer door. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro schiet op doel. Ryanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sularto passt de bal met de wreef. Rizal geeft de bal voor. Klungelig pakt Maulana de bal. Lesmana rent richting de bal. Lesmana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 3:0

21e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rizal. Kuncoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuncoro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana schiet op doel. Ryanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 4:0

23e minuut.
Muhaimin met een sublieme pass. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana met een sublieme pass. Kuncoro heeft problemen om de bal te vangen. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 5:0

27e minuut.
Klungelig pakt Sularto de bal. Rizal rent richting de bal. Rizal met een sublieme pass. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal geeft een lange en hoge pass. Sutopo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Suprana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulyana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyana geeft een lange en hoge pass. Latuperisa krijgt zijn hoofd ertegen. Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zaenal rent richting de bal. Zaenal speelt de bal door. Kuncoro rent richting de bal. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 6:0

35e minuut.
Lesmana rent richting de bal. Nursidik is nu in balbezit. Lesmana onderschept slim de pass. Lesmana geeft een lange en hoge pass. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 7:0

39e minuut.
Sularto passt de bal zonder na te denken. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana passt de bal met de wreef. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 8:0

43e minuut.
Inworp. Nursidik met een snelle inworp. Rizal heeft problemen om de bal te vangen. Rizal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mariandy de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daffa FC.SC 33%, FC Tarkam 67%.
daffa FC.SC - FC Tarkam 8:0

46e minuut.
De Groot komt het veld opgelopen. Kaleel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ryanto met een harde bal richting middenveld. Sularto kopt de bal weg. De Groot rent richting de bal. De Groot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 9:0

50e minuut.
Rizal is nu in balbezit. Rizal geeft een lange en hoge pass. Muhaimin speelt de bal door. De Groot rent richting de bal. De Groot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Darmawan passt de bal zonder na te denken. Kuncoro rent richting de bal. Maulana rent richting de bal. Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rizal is nu in balbezit. Rizal geeft de bal voor. Sularto probeert naar een medespeler te passen. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nursidik is nu in balbezit. De Groot verovert de bal door een tackle van achteren. De Groot geeft een hoge lob. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maulana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizal met een snelle inworp. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 10:0

64e minuut.
Muhaimin rent richting de bal. Muhaimin speelt de bal door. De Groot heeft problemen om de bal te vangen. De Groot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hasan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 11:0

69e minuut.
Suprana kopt de bal weg. Nursidik controleert de bal met de borst. De Groot rent richting de bal. De Groot schiet op doel. Ryanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 12:0

75e minuut.
Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro geeft de bal voor. Suprana probeert de bal aan de voet te houden. De Groot is nu in balbezit. De Groot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Mandra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmawan kopt de bal weg. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro draait met de bal, schiet en ... Ryanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 13:0

77e minuut.
De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suprana. De Groot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuncoro met een snel genomen vrije trap. De Groot rent richting de bal. De Groot draait met de bal, schiet en ... Ryanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 14:0

78e minuut.
Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro is nu in balbezit. Maulana met een sublieme pass. Kuncoro heeft problemen om de bal te vangen. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rizal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahuse is nu in balbezit. Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro geeft een hoge lob. Hasan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
daffa FC.SC - FC Tarkam 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daffa FC.SC 24%, FC Tarkam 76%.
daffa FC.SC - FC Tarkam 15:0