Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang Putra Al-Ghanim Qayyum S.C
myTactic Tactiek 2021 (4-3-3)
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 52.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Natsir met de inworp. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem passt de bal met de wreef. Suebu is nu in balbezit. Suebu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:1

9e minuut.
Natsir passt de bal zonder na te denken. Situmorang bereikt de bal nog maar net als eerste. Situmorang passt de bal zonder na te denken. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:2

18e minuut.
Suebu probeert naar een medespeler te passen. Prisdiantoro heeft problemen om de bal te vangen. Prisdiantoro passt de bal in één keer door. Suebu rent richting de bal. Suebu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Slamet rent richting de bal. Slamet met een sublieme pass. Suebu is nu in balbezit. Suebu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:3

22e minuut.
Pendekar probeert naar een medespeler te passen. Adiprasetyo heeft problemen om de bal te vangen. Hasegem verovert de bal door een tackle van achteren. Hasegem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:4

23e minuut.
Nere passt de bal met de wreef. Adiprasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prisdiantoro. Prisdiantoro krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sambera speelt de bal door. Natsir kopt de bal weg. Hasegem rent richting de bal. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:5

34e minuut.
Adiprasetyo verovert de bal door een tackle van achteren. Situmorang onderschept slim de pass. Situmorang passt de bal in één keer door. Suebu is nu in balbezit. Suebu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prisdiantoro is nu in balbezit. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:6

39e minuut.
Adiprasetyo onderschept slim de pass. Situmorang onderschept slim de pass. Situmorang passt de bal in één keer door. Suebu is nu in balbezit. Suebu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 81%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 19%.
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:6

46e minuut.
Herlianto komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pekey onderschept slim de pass. Pekey geeft een hoge lob. Suebu rent richting de bal. Suebu haalt uit met een fantastische trap. Lambasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:7

50e minuut.
Hasegem passt de bal zonder na te denken. Nurdjaman met een sublieme pass. Herlianto probeert de bal met de borst te controleren. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem draait met de bal, schiet en ... Lambasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lantang rent richting de bal. Lantang geeft een lange en hoge pass. Aritonang rent richting de bal. Aritonang geeft een lange en hoge pass. Suebu springt en kopt de bal. Lambasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prisdiantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisdiantoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:8

53e minuut.
Daar is Lantang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem passt de bal zonder na te denken. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu haalt uit met een fantastische trap. Lambasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hasegem rent richting de bal. Hasegem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:9

56e minuut.
Aritonang met een snelle inworp. Herlianto speelt de bal door. Hasegem rent richting de bal. Hasegem draait met de bal, schiet en ... Lambasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:10

59e minuut.
Aritonang geeft een hoge lob. Daar is Prisdiantoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus is nu in balbezit. Prisdiantoro verovert de bal door een tackle van achteren. Prisdiantoro haalt uit met een fantastische trap. Lambasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:11

64e minuut.
Inworp. Malanua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slamet rent richting de bal. Slamet geeft een lange en hoge pass. Suebu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Aritonang passt de bal in één keer door. Slamet met een sublieme pass. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu schiet op doel. Lantang probeert de bal aan de voet te houden. Lambasi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:12

68e minuut.
Adiprasetyo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natsir met de inworp. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Slamet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herlianto geeft een lange en hoge pass. Prisdiantoro rent richting de bal. Prisdiantoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:13

73e minuut.
Daar is Hasegem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasegem speelt de bal door. Suebu is nu in balbezit. Suebu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 77%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 23%.
PPSM Magelang - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 0:13