Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasuruan Football Club Putra Yohan
Black Adam Tactiek 52kiri
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 41.7
average Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


20e minuut.
Suryadi geeft een hoge lob. Daar is Supriyarso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supriyarso passt de bal in één keer door. Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Basri is nu in balbezit. Basri geeft de bal voor. Supriyarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriyarso geeft een lange en hoge pass. Kawski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Junaidi is nu in balbezit. Junaidi speelt de bal door. Kawski rent richting de bal. Kawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Putra Yohan 0:1

42e minuut.
Suryadi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stono de bal onder controle te krijgen. Hargitai is nu in balbezit. Stono rent richting de bal. Stono schiet op doel. Suherman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasuruan Football Club 65%, Putra Yohan 35%.
Pasuruan Football Club - Putra Yohan 0:1

59e minuut.
Minimi geeft de bal voor. Supriyarso is nu in balbezit. Stono is nu in balbezit. Kawski is nu in balbezit. Kawski schiet op doel. Suherman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Junaidi is nu in balbezit. Junaidi probeert naar een medespeler te passen. Stono kan de bal niet met de borst controleren. Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purwono komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Suherman trapt de bal weg. Jamal kopt de bal weg. Rothstein heeft problemen om de bal te vangen. Simanungkalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasuruan Football Club 64%, Putra Yohan 36%.
Pasuruan Football Club - Putra Yohan 0:1