Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC FC Tarkam
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Mandra is nu in balbezit. Mandra passt de bal in één keer door. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap. Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - FC Tarkam 0:1

12e minuut.
Solichin probeert naar een medespeler te passen. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński geeft de bal voor. Sumarna rent richting de bal. Sumarna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Tabijna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puspito bereikt de bal nog maar net als eerste. Puspito geeft een lange en hoge pass. Ryanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Latuperisa is nu in balbezit. Rettore verovert de bal door een tackle van achteren. Mandra is nu in balbezit. Mandra draait met de bal, schiet en ... Tamani probeert de bal aan de voet te houden. Solichin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - FC Tarkam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 52%, FC Tarkam 48%.
Anggrek Ceria FC - FC Tarkam 0:2

52e minuut.
Supardi geeft een lange en hoge pass. Ubysz rent richting de bal. Ubysz geeft de bal voor. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - FC Tarkam 1:2

56e minuut.
Soedarmoko is nu in balbezit. Soedarmoko met een sublieme pass. Hasan rent richting de bal. Sumarna onderschept slim de pass. Sumarna draait met de bal, schiet en ... Ryanto bokst de bal weg. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz geeft een hoge lob. Supardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soedarmoko is nu in balbezit. Soedarmoko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Rizal de bal. Tabijna rent richting de bal. Puspito met een sublieme pass. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tabijna rent richting de bal. Tabijna geeft de bal voor. Suprana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ubysz met een sublieme pass. Hasan is nu in balbezit. Soedarmoko rent richting de bal. Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 40%, FC Tarkam 60%.
Anggrek Ceria FC - FC Tarkam 1:2