Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.03
  • Stadion: Battle FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2830
Battle FC Sunari FC
424 Tactiek 451
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 31.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Hariyadi speelt de bal door. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwono begaat een overtreding. Buwono krijgt een gele kaart. Ylifrantti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Driyono komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Martinchev onderschept slim de pass. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti onderschept slim de pass. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kartiko is nu in balbezit. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Ylifrantti heeft problemen om de bal te vangen. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Battle FC - Sunari FC 0:1

20e minuut.
Asmat kopt de bal weg. Klungelig pakt Kandaga de bal. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ... Amirullah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Battle FC - Sunari FC 0:2

24e minuut.
Amirullah met een sublieme pass. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass. Asmat rent richting de bal. Asmat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kandaga rent richting de bal. Martinchev onderschept slim de pass. Martinchev passt de bal met de wreef. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Battle FC - Sunari FC 0:3

39e minuut.
Asmat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ylifrantti de bal. Kandaga rent richting de bal. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Abdillah kopt de bal weg. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salampessy. Salampessy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Battle FC 75%, Sunari FC 25%.
Battle FC - Sunari FC 0:3

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pekey trapt de bal weg van het doel. Abdillah kopt de bal weg. Salampessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salampessy haalt uit met een fantastische trap. Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kandaga is nu in balbezit. Martinchev verovert de bal door een tackle van achteren. Martinchev met een sublieme pass. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap. Pekey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Battle FC - Sunari FC 0:4

58e minuut.
Nazaruddin komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Supriyadi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nazaruddin met een sublieme pass. Supriyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriyadi speelt de bal door. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pekey met een sublieme pass. Martinchev kopt de bal weg. Daar is Muhammad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhammad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Battle FC - Sunari FC 0:5

68e minuut.
Asmat rent richting de bal. Abdillah verovert de bal door een tackle van achteren. Abdillah passt de bal met de wreef. Sapara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Driyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah verovert de bal door een tackle van achteren. Abdillah speelt de bal door. Sapara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Martinchev rent richting de bal. Martinchev passt de bal in één keer door. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad draait met de bal, schiet en ... Amirullah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pekey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Kandaga de bal. Muhammad is nu in balbezit. Lessy rent richting de bal. Muhammad onderschept slim de pass. Muhammad schiet op doel. Pekey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Iswandi onderschept slim de pass. Iswandi met een sublieme pass. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhammad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Winardi komt het veld opgelopen. Gebze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Battle FC 70%, Sunari FC 30%.
Battle FC - Sunari FC 0:5