Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: IDMPO SLOT Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1949
IDMPO SLOT Wakwaw
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 23.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Saryanto rent richting de bal. Rudiyanto rent richting de bal. Rahman onderschept slim de pass. Rahman haalt uit met een fantastische trap. Sumantri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Wakwaw 0:1

6e minuut.
Karya probeert naar een medespeler te passen. Saputra is nu in balbezit. Saputra passt de bal zonder na te denken. Rahman rent richting de bal. Rahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Wakwaw 0:2

12e minuut.
Surya speelt de bal door. Rahman is nu in balbezit. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman onderschept slim de pass. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Handoyo geeft een lange en hoge pass. Pramudji kan de bal niet met de borst controleren. Pramudji probeert naar een medespeler te passen. Sandy heeft problemen om de bal te vangen. Sandy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Wakwaw 0:3

18e minuut.
Rahman passt de bal zonder na te denken. Saputra rent richting de bal. Saputra speelt de bal door. Saryanto is nu in balbezit. Saryanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Saputra met een snelle inworp. Saryanto rent richting de bal. Saryanto geeft een hoge lob. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Saputra is nu in balbezit. Saputra passt de bal in één keer door. Saryanto rent richting de bal. Saryanto draait met de bal, schiet en ... Sumantri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Wakwaw 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDMPO SLOT 56%, Wakwaw 44%.
IDMPO SLOT - Wakwaw 0:4

74e minuut.
Hendro speelt de bal door. Saryanto is nu in balbezit. Saryanto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rahman de bal. Rahman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Putro is nu in balbezit. Karya geeft een lange en hoge pass. Pattinasarani kopt de bal weg. Rahman rent richting de bal. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDMPO SLOT 59%, Wakwaw 41%.
IDMPO SLOT - Wakwaw 0:4