Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojosari Fc SIPON FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Manewar heeft problemen om de bal te vangen. Manewar geeft de bal voor. Zaini met een sublieme pass. Iswantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswantoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zaini passt de bal met de wreef. Danurwindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswantoro rent richting de bal. Iswantoro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Donald La`ala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - SIPON FC 1:0

22e minuut.
Suprana onderschept slim de pass. Suprana geeft een lange en hoge pass. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mojosari Fc - SIPON FC 1:1

23e minuut.
Iswantoro speelt de bal door. Klungelig pakt Danurwindo de bal. Kogoya begaat een overtreding. Kogoya krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yuliansyah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Natakusuma komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nusantara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasibuan met een snelle inworp. Danurwindo rent richting de bal. Danurwindo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ali rent richting de bal. Ali speelt de bal door. Kogoya controleert de bal met de borst. Natakusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Natakusuma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - SIPON FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 45%, SIPON FC 55%.
Mojosari Fc - SIPON FC 1:2

49e minuut.
Danurwindo is nu in balbezit. Danurwindo passt de bal zonder na te denken. Donald La`ala rent richting de bal. Iswantoro onderschept slim de pass. Iswantoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rohiman is nu in balbezit. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Natakusuma is nu in balbezit. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Triyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Triyantoro met een sublieme pass. Iswantoro is nu in balbezit. Iswantoro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Donald La`ala de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Halid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Halid kan de bal niet met de borst controleren. Kogoya rent richting de bal. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rohiman passt de bal met de wreef. Zaini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manewar. Manewar krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Manewar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaini verovert de bal door een tackle van achteren. Zaini passt de bal met de wreef. Iswantoro rent richting de bal. Iswantoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 57%, SIPON FC 43%.
Mojosari Fc - SIPON FC 1:2