Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: Wakwaw Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3335
Wakwaw CILE DoG FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Saryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun verovert de bal door een tackle van achteren. Karya verovert de bal door een tackle van achteren. Saryanto is nu in balbezit. Saryanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Misrun passt de bal zonder na te denken. Daar is Endang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surya probeert naar een medespeler te passen. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakwaw - CILE DoG FC 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Endang de bal. Saryanto onderschept slim de pass. Saryanto passt de bal met de wreef. Rahman rent richting de bal. Rahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakwaw - CILE DoG FC 2:0

24e minuut.
Nuriana verovert de bal door een tackle van achteren. Nuriana speelt de bal door. Jatinegara probeert naar een medespeler te passen. Endang is nu in balbezit. Endang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Munawar geeft de bal voor. Nuriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriana passt de bal zonder na te denken. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakwaw 30%, CILE DoG FC 70%.
Wakwaw - CILE DoG FC 2:0

54e minuut.
Karya met een sublieme pass. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaria is nu in balbezit. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakwaw - CILE DoG FC 3:0

58e minuut.
Siagian verovert de bal door een tackle van achteren. Siagian passt de bal met de wreef. Jatinegara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara draait met de bal, schiet en ... Suwandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakwaw - CILE DoG FC 3:1

63e minuut.
Warman heeft problemen om de bal te vangen. Surya is nu in balbezit. Warman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Warman krijgt een gele kaart. Surya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Endang legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Surya onderschept slim de pass. Surya met een sublieme pass. Arsana is nu in balbezit. Jatinegara verovert de bal door een tackle van achteren. Jatinegara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Saryanto is nu in balbezit. Rahman is nu in balbezit. Saryanto is nu in balbezit. Rahman is nu in balbezit. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakwaw 51%, CILE DoG FC 49%.
Wakwaw - CILE DoG FC 3:1