Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: IDMPO SLOT Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2697
IDMPO SLOT Vernen United
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah geeft een hoge lob. Pattinasarani heeft problemen om de bal te vangen. Salampessy rent richting de bal. Salampessy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patha is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdillah zal de hoekschop nemen. Salampessy rent richting de bal. Patha is nu in balbezit. Patha haalt uit met een fantastische trap. Jatmiko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Vernen United 0:1

19e minuut.
Hardiyanto met een sublieme pass. Salampessy is nu in balbezit. Salampessy passt de bal met de wreef. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Abdillah geeft een lange en hoge pass. Pattinasarani kopt de bal weg. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. Sumantri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rudiyanto rent richting de bal. Salampessy onderschept slim de pass. Salampessy met een sublieme pass. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Vernen United 0:2

32e minuut.
Patha rent richting de bal. Jatmiko onderschept slim de pass. Jatmiko speelt de bal door. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yandri passt de bal zonder na te denken. Hendro kan de bal niet met de borst controleren. Djuanda is nu in balbezit. Darojatun verovert de bal door een tackle van achteren. Darojatun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDMPO SLOT 73%, Vernen United 27%.
IDMPO SLOT - Vernen United 0:2

47e minuut.
Rudiyanto is nu in balbezit. Salampessy verovert de bal door een tackle van achteren. Salampessy passt de bal met de wreef. Hariyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hariyadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Rudiyanto de bal. Waringin verovert de bal door een tackle van achteren. Waringin met een sublieme pass. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Vernen United 0:3

66e minuut.
Abu kopt de bal weg. Mainani probeert de bal met de borst te controleren. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap. Sumantri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDMPO SLOT - Vernen United 0:4

71e minuut.
Bintang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pattinasarani met de inworp. Rumkabu rent richting de bal. Rumkabu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hendro probeert de bal met de borst te controleren. Waringin is nu in balbezit. Waringin geeft een lange en hoge pass. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Patha geeft de bal voor. Klungelig pakt Mainani de bal. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Salampessy is nu in balbezit. Salampessy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDMPO SLOT 69%, Vernen United 31%.
IDMPO SLOT - Vernen United 0:4