Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: block team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1812
block team StanVic
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Sinaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Supriono de bal. Supriono met een sublieme pass. Astanto rent richting de bal. Astanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Supriono rent richting de bal. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathari verovert de bal door een tackle van achteren. Astanto rent richting de bal. Astanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
block team - StanVic 1:0

25e minuut.
Supriono passt de bal met de wreef. Salossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Driyono met een sublieme pass. Astanto is nu in balbezit. Astanto haalt uit met een fantastische trap. Adiputra bokst de bal weg. Klungelig pakt Suhardiman de bal. Astanto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
block team - StanVic 2:0

29e minuut.
Badil met een sublieme pass. Subekti is nu in balbezit. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Sunito is nu in balbezit. Sunito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Handoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Handoyo geeft een lange en hoge pass. Priyanto probeert de bal aan de voet te houden. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Toba verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Sutopo is nu in balbezit. Sunito onderschept slim de pass. Sunito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ponianto heeft problemen om de bal te vangen. Subekti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponianto. Ponianto krijgt een gele kaart. Subekti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Subekti kan niet meer verder spelen. Bakrie komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bakrie geeft een lange en hoge pass. Badil rent richting de bal. Badil geeft de bal voor. Sunito is nu in balbezit. Sunito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: block team 53%, StanVic 47%.
block team - StanVic 2:0

75e minuut.
Badil geeft een hoge lob. Bakrie rent richting de bal. Bakrie passt de bal in één keer door. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Salossa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruslan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sutopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutopo speelt de bal door. Supriono rent richting de bal. Fathari verovert de bal door een tackle van achteren. Fathari geeft een lange en hoge pass. Adiputra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Doeltrap. Basuki trapt de bal weg van het doel. Ruslan kopt de bal weg. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: block team 35%, StanVic 65%.
block team - StanVic 2:0