Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: SIPON FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1864
SIPON FC CILE DoG FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jatinegara kopt de bal weg. Endang rent richting de bal. Triyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang onderschept slim de pass. Endang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Endang passt de bal met de wreef. Jatinegara is nu in balbezit. Manewar is nu in balbezit. Jatinegara verovert de bal door een tackle van achteren. Jatinegara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yuliansyah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winandar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Endang rent richting de bal. Endang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Winandar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manewar de bal onder controle te krijgen. Siagian speelt de bal door. Jatinegara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Manewar bereikt de bal nog maar net als eerste. Winandar onderschept slim de pass. Winandar speelt de bal door. Jatinegara rent richting de bal. Jatinegara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Misrun rent richting de bal. Misrun met een sublieme pass. Nurwahid rent richting de bal. Winandar is nu in balbezit. Winandar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SIPON FC 57%, CILE DoG FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SIPON FC - CILE DoG FC 0:0

46e minuut.
Endang probeert naar een medespeler te passen. Jatinegara is nu in balbezit. Yuliansyah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuliansyah krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kogoya rent richting de bal. Munawar is nu in balbezit. Kogoya verovert de bal door een tackle van achteren. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. Novrianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - CILE DoG FC 1:0

72e minuut.
Affandi geeft een hoge lob. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuriana. Nuriana krijgt een gele kaart. Kogoya raakt geblesseerd tijdens het duel. Kogoya wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Munawar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nuriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriana geeft een hoge lob. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara verovert de bal door een tackle van achteren. Jatinegara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kogoya is nu in balbezit. Kogoya passt de bal zonder na te denken. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprana onderschept slim de pass. Suprana geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SIPON FC 41%, CILE DoG FC 59%.
SIPON FC - CILE DoG FC 1:0