Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wakwaw Centfloss FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adnyana met de inworp. Morhan geeft een lange en hoge pass. Ivakdalam rent richting de bal. Ivakdalam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakwaw - Centfloss FC 0:1

14e minuut.
Karya geeft een hoge lob. Zamzani kopt de bal weg. Mainaky kan de bal niet met de borst controleren. Rahman rent richting de bal. Rahman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Saputra de bal. Zamzani rent richting de bal. Zamzani geeft een lange en hoge pass. Ivakdalam rent richting de bal. Ivakdalam haalt uit met een fantastische trap. Suwandi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sandy met een snelle inworp. Surya is nu in balbezit. Surya passt de bal met de wreef. Rahman rent richting de bal. Rahman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sampoerna rent richting de bal. Sandy verovert de bal door een tackle van achteren. Sandy geeft een lange en hoge pass. Saputra maakt een snoekduik en kopt de bal. Rahman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zamzani heeft problemen om de bal te vangen. Saputra is nu in balbezit. Saputra passt de bal in één keer door. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman draait met de bal, schiet en ... Komboy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Warman geeft een hoge lob. Morhan kopt de bal weg. Sujianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman onderschept slim de pass. Rahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Sandy de bal. Sandy geeft een lange en hoge pass. Rahman is nu in balbezit. Rahman draait met de bal, schiet en ... Komboy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakwaw 41%, Centfloss FC 59%.
Wakwaw - Centfloss FC 0:1

46e minuut.
Ivakdalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivakdalam geeft een lange en hoge pass. Komboy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra rent richting de bal. Saputra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wakwaw - Centfloss FC 1:1

48e minuut.
Sujianto geeft een hoge lob. Inworp. Saputra met een snelle inworp. Daar is Sahkole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahkole draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Morhan is nu in balbezit. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan speelt de bal door. Ivakdalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivakdalam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sandy kopt de bal weg. Klungelig pakt Karya de bal. Morhan is nu in balbezit. Karya onderschept slim de pass. Karya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ivakdalam schiet op doel. Arsana probeert de bal aan de voet te houden. Surya met een sublieme pass. Adnyana is nu in balbezit. Adnyana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Surya rent richting de bal. Surya passt de bal met de wreef. Rahman is nu in balbezit. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakwaw - Centfloss FC 2:1

64e minuut.
Ivakdalam is nu in balbezit. Sahkole rent richting de bal. Met opzet legt Him Tjiang zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Him Tjiang naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Sahkole is nu in balbezit. Sahkole passt de bal in één keer door. Sampoerna heeft problemen om de bal te vangen. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman schiet op doel. Komboy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy is nu in balbezit. Sampoerna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sampoerna krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Handoyo trapt de bal weg. Sahkole kopt de bal weg. Daar is Sujianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahman rent richting de bal. Rahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sampoerna rent richting de bal. Sandy onderschept slim de pass. Sandy probeert naar een medespeler te passen. Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Rahman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakwaw 42%, Centfloss FC 58%.
Wakwaw - Centfloss FC 2:1