Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S Lazio Indonesia Martapura 1890
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 20
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Irawan rent richting de bal. Rorong onderschept slim de pass. Prasetio rent richting de bal. Rorong is nu in balbezit. Rorong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jaelani is nu in balbezit. Warabas onderschept slim de pass. Prasetio rent richting de bal. Prasetio draait met de bal, schiet en ... Ramanda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hendro verovert de bal door een tackle van achteren. Hendro geeft de bal voor. Saepul is nu in balbezit. Tamaela onderschept slim de pass. Tamaela geeft een lange en hoge pass. Mukhlis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rorong is nu in balbezit. Irawan rent richting de bal. Rorong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rorong krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Irawan verovert de bal door een tackle van achteren. Irawan geeft de bal voor. Fachul heeft problemen om de bal te vangen. Saepul rent richting de bal. Saepul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S Lazio Indonesia - Martapura 1890 1:0

44e minuut.
Irawan heeft problemen om de bal te vangen. Salisburi rent richting de bal. Salisburi probeert naar een medespeler te passen. Rorong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S Lazio Indonesia 53%, Martapura 1890 47%.
S.S Lazio Indonesia - Martapura 1890 1:0

47e minuut.
Salisburi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisburi speelt de bal door. Rorong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorong schiet op doel. Ramanda probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Prasetio is nu in balbezit. Prasetio met een sublieme pass. Ramanda is nu in balbezit. Rorong verovert de bal door een tackle van achteren. Rorong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nur`afiq rent richting de bal. Tuasalamony onderschept slim de pass. Tuasalamony met een sublieme pass. Saepul bereikt de bal nog maar net als eerste. Saepul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S Lazio Indonesia - Martapura 1890 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S Lazio Indonesia 61%, Martapura 1890 39%.
S.S Lazio Indonesia - Martapura 1890 2:0