Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: M2 FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1388
ghatel fc Bluelock U21
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sampoerna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Permana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunanta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sunanta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sunanta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Permana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Permana met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasanuddin trapt de bal weg van het doel. Nur`alim heeft problemen om de bal te vangen. Permana bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Bluelock U21 1:0

24e minuut.
Permana haalt uit met een fantastische trap. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto met een sublieme pass. Purdjianto is nu in balbezit. Purdjianto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Permana bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana met een sublieme pass. Pradata rent richting de bal. Purdjianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdjianto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wahab geeft een hoge lob. Purdjianto rent richting de bal. Bintang maakt een afschuwelijke overtreding. Bintang krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Purdjianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana rent richting de bal. Purdjianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana rent richting de bal. Permana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Bluelock U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 42%, Bluelock U21 58%.
ghatel fc - Bluelock U21 2:0

61e minuut.
Sampoerna geeft de bal voor. Permana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purdjianto is nu in balbezit. Purdjianto haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bintang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sampoerna met een snelle inworp. Permana rent richting de bal. Permana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nur`alim speelt de bal door. Mariandy rent richting de bal. Wahab is nu in balbezit. Mariandy verovert de bal door een tackle van achteren. Mariandy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sampoerna verovert de bal door een tackle van achteren. Sampoerna geeft een hoge lob. Windarto is nu in balbezit. Permana bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Bluelock U21 3:0

87e minuut.
Sulistyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono is nu in balbezit. Karsono passt de bal met de wreef. Purdjianto is nu in balbezit. Purdjianto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Karsono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hassanudin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 29%, Bluelock U21 71%.
ghatel fc - Bluelock U21 3:0