Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Village Evos Bandung
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Soetrisno is nu in balbezit. Darojatun onderschept slim de pass. Darojatun geeft een lange en hoge pass. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto haalt uit met een fantastische trap. Prihatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwis is nu in balbezit. Hudaya begaat een overtreding. Hudaya krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pekey geeft een hoge lob. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto is nu in balbezit. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati schiet op doel. Rohiman bokst de bal weg.

23e minuut.
Pangkatana passt de bal met de wreef. Darojatun is nu in balbezit. Jati verovert de bal door een tackle van achteren. Darwis bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sarwana trapt de bal weg van het doel. Pekey kopt de bal weg. Daar is Nurdiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetrisno bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetrisno met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Village 49%, Evos Bandung 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Village - Evos Bandung 0:0

53e minuut.
Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra passt de bal in één keer door. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - Evos Bandung 0:1

57e minuut.
Yosaputra kopt de bal weg. Muis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto haalt uit met een fantastische trap. Prihatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmajati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Budi Kusuma onderschept slim de pass. Budi Kusuma geeft de bal voor. Prihatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darmajati zal de hoekschop nemen. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - Evos Bandung 0:2

77e minuut.
Darojatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekey onderschept slim de pass. Pekey speelt de bal door. Daar is Jati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jati schiet op doel. Rohiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Yosaputra met een snelle inworp. Budi Kusuma rent richting de bal. Budi Kusuma geeft de bal voor. Klungelig pakt Darmajati de bal. Darmajati draait met de bal, schiet en ... Prihatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - Evos Bandung 0:3

86e minuut.
Pangkatana is nu in balbezit. Budi Kusuma verovert de bal door een tackle van achteren. Budi Kusuma met een sublieme pass. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Village 57%, Evos Bandung 43%.
Manchester Village - Evos Bandung 0:3