Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Liverpoo8 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1924
Liverpoo8 Murian Tiger
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Yonga is nu in balbezit. Samsul verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Ponalya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - Murian Tiger 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Bonay de bal. Roni rent richting de bal. Soejandri begaat een overtreding. Soejandri krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sulistyo rent richting de bal. Sulistyo onderschept slim de pass. Sulistyo passt de bal met de wreef. Bonay rent richting de bal. Bonay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Roni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tanoto de bal. Christiawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto onderschept slim de pass. Tanoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sulistyo is nu in balbezit. Sulistyo onderschept slim de pass. Sulistyo passt de bal met de wreef. Bonay is nu in balbezit. Bonay haalt uit met een fantastische trap. Ferdinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Roni verovert de bal door een tackle van achteren. Kristianto geeft een hoge lob. Minarto heeft problemen om de bal te vangen. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay draait met de bal, schiet en ... Ferdinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kumara rent richting de bal. Bonay onderschept slim de pass. Roni rent richting de bal. Sulistyo onderschept slim de pass. Sulistyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoo8 54%, Murian Tiger 46%.
Liverpoo8 - Murian Tiger 0:1

66e minuut.
Halil is nu in balbezit. Halil geeft de bal voor. Minarto geeft een lange en hoge pass. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoo8 71%, Murian Tiger 29%.
Liverpoo8 - Murian Tiger 0:1