Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluelock U21 Gaduan
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mariandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Janis is nu in balbezit. Mariandy rent richting de bal. Janis rent richting de bal. Janis schiet op doel. Zamrun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Gaduan 1:0

8e minuut.
Janis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihardja rent richting de bal. Janis onderschept slim de pass. Janis draait met de bal, schiet en ... Zamrun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Gaduan 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Rajasa de bal. Rajasa speelt de bal door. Pekey rent richting de bal. Rumkabu onderschept slim de pass. Rumkabu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Gaduan 2:1

26e minuut.
Tagor rent richting de bal. Tagor passt de bal in één keer door. Rumkabu rent richting de bal. Rumkabu haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bluelock U21 - Gaduan 2:2

27e minuut.
Janis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumkabu verovert de bal door een tackle van achteren. Pradata is nu in balbezit. Rumkabu onderschept slim de pass. Rumkabu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mihardja rent richting de bal. Mihardja geeft een hoge lob. Inworp. Sulistyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sapto probeert naar een medespeler te passen. Nur`alim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagor. Tagor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluelock U21 46%, Gaduan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bluelock U21 - Gaduan 2:2

48e minuut.
Tagor speelt de bal door. Rumkabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekey is nu in balbezit. Rumkabu onderschept slim de pass. Rumkabu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagor met een sublieme pass. Pekey probeert de bal aan de voet te houden. Rumkabu rent richting de bal. Rumkabu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Indrianto speelt de bal door. Tagor rent richting de bal. Tagor passt de bal in één keer door. Rumkabu is nu in balbezit. Rumkabu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Rasyid onderschept slim de pass. Rasyid speelt de bal door. Pekey rent richting de bal. Rumkabu verovert de bal door een tackle van achteren. Rumkabu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Halid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahman is nu in balbezit. Abdulrahman speelt de bal door. Mariandy is nu in balbezit. Mariandy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Gaduan 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluelock U21 54%, Gaduan 46%.
Bluelock U21 - Gaduan 3:2