Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: ghatel fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2751
ghatel fc PetirZeus
Normal Tactiek neww111
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Rudjito geeft een lange en hoge pass. Permana rent richting de bal. Permana speelt de bal door. Purdjianto is nu in balbezit. Purdjianto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hassanudin geeft een lange en hoge pass. Sapara kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosasih de bal. Watulingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Watulingas haalt uit met een fantastische trap. Purwanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ogoai heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Watulingas speelt de bal door. Bakrie is nu in balbezit. Hassanudin rent richting de bal. Bakrie verovert de bal door een tackle van achteren. Bakrie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Permana rent richting de bal. Purdjianto rent richting de bal. Permana bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdjianto rent richting de bal. Purdjianto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Malanua kopt de bal weg. Daar is Sampoerna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampoerna passt de bal in één keer door. Permana is nu in balbezit. Permana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 41%, PetirZeus 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghatel fc - PetirZeus 0:0

51e minuut.
Rudjito rent richting de bal. Bachtiar is nu in balbezit. Rudjito geeft de bal voor. Sapara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Malanua rent richting de bal. Sandy onderschept slim de pass. Sandy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakrie de bal. Bakrie geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - PetirZeus 0:1

73e minuut.
Permana rent richting de bal. Chaeruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana onderschept slim de pass. Purdjianto is nu in balbezit. Purdjianto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Malanua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musa`ad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 60%, PetirZeus 40%.
ghatel fc - PetirZeus 0:1