Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Evos Bandung Liverpoo8
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Nurdiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonay is nu in balbezit. Darojatun onderschept slim de pass. Sulistyo onderschept slim de pass. Sulistyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bonay is nu in balbezit. Kustanto rent richting de bal. Bonay verovert de bal door een tackle van achteren. Bonay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarwana de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salisbury zal de hoekschop nemen. Bonay is nu in balbezit. Bonay schiet op doel. Rohiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Darojatun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salisbury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulistyo is nu in balbezit. Sulistyo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sulistyo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abubakar komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Rochim geeft een hoge lob. Inworp. Yosaputra met een snelle inworp. Budi Kusuma rent richting de bal. Budi Kusuma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono met een sublieme pass. Hudaya is nu in balbezit. Hudaya schiet op doel. Suprapto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rochim rent richting de bal. Budi Kusuma verovert de bal door een tackle van achteren. Budi Kusuma passt de bal in één keer door. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Evos Bandung - Liverpoo8 1:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yosaputra met de inworp. Darojatun rent richting de bal. Darojatun geeft een hoge lob. Suprapto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evos Bandung - Liverpoo8 2:0

41e minuut.
Salisbury met een snelle inworp. Nurdiyanto rent richting de bal. Abubakar begaat een overtreding. Abubakar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evos Bandung 38%, Liverpoo8 62%.
Evos Bandung - Liverpoo8 2:0

54e minuut.
Nurdiyanto geeft een hoge lob. Budi Kusuma kopt de bal weg. Suprapto rent richting de bal. Budi Kusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Budi Kusuma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kustanto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantung met een snelle inworp. Abubakar is nu in balbezit. Abubakar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Budi Kusuma onderschept slim de pass. Budi Kusuma passt de bal in één keer door. Ramdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay verovert de bal door een tackle van achteren. Bonay haalt uit met een fantastische trap. Rohiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Abubakar met een sublieme pass. Budi Kusuma is nu in balbezit. Budi Kusuma passt de bal in één keer door. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Darojatun de bal. Abubakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abubakar speelt de bal door. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Salisbury met de inworp. Budi Kusuma rent richting de bal. Budi Kusuma probeert naar een medespeler te passen. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Darmajati probeert naar een medespeler te passen. Suprapto rent richting de bal. Budi Kusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Budi Kusuma schiet op doel. Ponalya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evos Bandung 48%, Liverpoo8 52%.
Evos Bandung - Liverpoo8 2:0