Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Gaduan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2248
Gaduan Evos Bandung
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


21e minuut.
Darmajati onderschept slim de pass. Darmajati geeft de bal voor. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto schiet op doel. Zamrun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - Evos Bandung 0:1

32e minuut.
Kombey geeft de bal voor. Inworp. Darmajati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budi Kusuma geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosadi de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yosaputra neemt de hoekschop. Darmajati bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - Evos Bandung 0:2

35e minuut.
Sarwana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarwana speelt de bal door. Darojatun heeft problemen om de bal te vangen. Rumkabu is nu in balbezit. Rumkabu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduan 63%, Evos Bandung 37%.
Gaduan - Evos Bandung 0:2

50e minuut.
Rosadi geeft de bal voor. Hudaya probeert de bal aan de voet te houden. Tagor is nu in balbezit. Tagor haalt uit met een fantastische trap. Rohiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - Evos Bandung 1:2

53e minuut.
Rumkabu haalt uit met een fantastische trap. Sarwana kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramdani de bal. Rumkabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumkabu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sapto geeft een lange en hoge pass. Hudaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rumkabu is nu in balbezit. Rumkabu draait met de bal, schiet en ... Sarwana probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Suprapto is nu in balbezit. Indrianto onderschept slim de pass. Budi Kusuma onderschept slim de pass. Budi Kusuma draait met de bal, schiet en ... Zamrun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - Evos Bandung 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduan 64%, Evos Bandung 36%.
Gaduan - Evos Bandung 1:3