Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: PetirZeus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2495
PetirZeus Murian Tiger
neww111 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Endang rent richting de bal. Endang passt de bal zonder na te denken. Roni rent richting de bal. Watulingas rent richting de bal. Watulingas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PetirZeus - Murian Tiger 1:0

6e minuut.
Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito passt de bal met de wreef. Yonga probeert naar een medespeler te passen. Tanoto heeft problemen om de bal te vangen. Tanoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kristianto speelt de bal door. Tanoto probeert de bal aan de voet te houden. Rudjito rent richting de bal. Tanoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PetirZeus - Murian Tiger 1:1

31e minuut.
Roni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roni speelt de bal door. Yonga is nu in balbezit. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Walian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetirZeus 45%, Murian Tiger 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PetirZeus - Murian Tiger 1:1

47e minuut.
Rudjito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Endang rent richting de bal. Madani onderschept slim de pass. Madani geeft een lange en hoge pass. Sandy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chaeruddin probeert de bal met de borst te controleren. Mukti verovert de bal door een tackle van achteren. Mukti probeert naar een medespeler te passen. Kristianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristianto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Roni geeft een lange en hoge pass. Bakrie probeert de bal aan de voet te houden. Minarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara verovert de bal door een tackle van achteren. Sapara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PetirZeus - Murian Tiger 2:1

70e minuut.
Daar is Watulingas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidayat begaat een overtreding. Watulingas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rudjito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kumara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watulingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Watulingas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetirZeus - Murian Tiger 3:1

77e minuut.
Saptono heeft problemen om de bal te vangen. Tanoto rent richting de bal. Saptono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saptono krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetirZeus 31%, Murian Tiger 69%.
PetirZeus - Murian Tiger 3:1