Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Liverpoo8 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1257
Liverpoo8 DB United
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Hontong passt de bal in één keer door. Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo geeft de bal voor. Aiboy is nu in balbezit. Aiboy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tedja kopt de bal weg. Roekito heeft problemen om de bal te vangen. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekito verovert de bal door een tackle van achteren. Roekito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - DB United 0:1

21e minuut.
Abubakar verovert de bal door een tackle van achteren. Abubakar speelt de bal door. Patha is nu in balbezit. Bonay verovert de bal door een tackle van achteren. Bonay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Roekito verovert de bal door een tackle van achteren. Roekito met een sublieme pass. Waidi met een sublieme pass. Roekito bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - DB United 0:2

31e minuut.
Sunanta speelt de bal door. Inworp. Rantung met een snelle inworp. Abubakar is nu in balbezit. Abubakar haalt uit met een fantastische trap. Wardoyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - DB United 1:2

38e minuut.
Atmodjo heeft problemen om de bal te vangen. Atmodjo geeft de bal voor. Daar is Aryawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiboy rent richting de bal. Aiboy schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoo8 52%, DB United 48%.
Liverpoo8 - DB United 1:2

50e minuut.
Hontong met een sublieme pass. Roekito is nu in balbezit. Roekito geeft de bal voor. Aiboy is nu in balbezit. Aiboy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Manalu met de inworp. Rochim rent richting de bal. Hontong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hontong krijgt een gele kaart. Rochim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rochim kan niet meer verder spelen. Soejandri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Halil is nu in balbezit. Roekito onderschept slim de pass. Aiboy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiboy haalt uit met een fantastische trap. Ponalya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - DB United 1:3

72e minuut.
Abubakar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Samsul komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Samsul is nu in balbezit. Hontong probeert naar een medespeler te passen. Tedja probeert de bal met de borst te controleren. Samsul rent richting de bal. Samsul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - DB United 2:3

89e minuut.
Atmodjo passt de bal met de wreef. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul is nu in balbezit. Bonay is nu in balbezit. Bonay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoo8 32%, DB United 68%.
Liverpoo8 - DB United 2:3