Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga 2 FC ghatel fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Karisma met een sublieme pass. Klungelig pakt Permana de bal. Affandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana verovert de bal door een tackle van achteren. Permana draait met de bal, schiet en ... Bonsapia bokst de bal weg.

40e minuut.
Ramanda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Silalahi de bal onder controle te krijgen. Sampoerna rent richting de bal. Purdjianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdjianto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga 2 FC - ghatel fc 0:1

42e minuut.
Sampoerna onderschept slim de pass. Sampoerna geeft een hoge lob. Setyadi rent richting de bal. Karsono verovert de bal door een tackle van achteren. Karsono geeft een hoge lob. Bonsapia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Juanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga 2 FC 44%, ghatel fc 56%.
Malaga 2 FC - ghatel fc 0:1

64e minuut.
Karisma onderschept slim de pass. Karisma probeert naar een medespeler te passen. Mukti bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mukti verovert de bal door een tackle van achteren. Setyadi is nu in balbezit. Setyadi passt de bal zonder na te denken. Nurdin rent richting de bal. Nurdin schiet op doel. Paal! Purwanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Hassanudin rent richting de bal. Badil onderschept slim de pass. Badil passt de bal zonder na te denken. Daar is Setyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setyadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga 2 FC 45%, ghatel fc 55%.
Malaga 2 FC - ghatel fc 0:1