Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: GrennLock Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2786
GrennLock Batangkaluku FC
Normal Tactiek 352
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.8
matig Schieten zwak
matig Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pekey is nu in balbezit. Pekey geeft een hoge lob. Santhani heeft problemen om de bal te vangen. Astanto verovert de bal door een tackle van achteren. Astanto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhani geeft een hoge lob. Cahyono kopt de bal weg. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Suwandi met een snelle inworp. Togubu geeft een hoge lob. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana draait met de bal, schiet en ... Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Batangkaluku FC 1:0

32e minuut.
Suwandi rent richting de bal. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi verovert de bal door een tackle van achteren. Suwandi geeft een hoge lob. Lesmana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cahyono geeft de bal voor. Nuriana rent richting de bal. Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Batangkaluku FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GrennLock 46%, Batangkaluku FC 54%.
GrennLock - Batangkaluku FC 2:0

54e minuut.
Ilyas is nu in balbezit. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Maulana rent richting de bal. Pasir onderschept slim de pass. Pasir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Titaley met een sublieme pass. Daar is Imbiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbiri geeft een hoge lob. Lesmana maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuncoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fatari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maulana de bal onder controle te krijgen. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel. Fatari probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kuncoro trapt de bal weg. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Titaley begaat een overtreding. Titaley krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fatari is nu in balbezit. Ilyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Batangkaluku FC 2:1

90e minuut.
Sunarto heeft problemen om de bal te vangen. Togubu rent richting de bal. Togubu met een sublieme pass. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GrennLock 46%, Batangkaluku FC 54%.
GrennLock - Batangkaluku FC 2:1