Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortitude Fc Indonesia Forus
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Firmansyah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban passt de bal zonder na te denken. Yosaputra heeft problemen om de bal te vangen. Yosaputra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sihombing is nu in balbezit. Amir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sihombing raakt geblesseerd tijdens het duel. Sihombing met een snel genomen vrije trap. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kabes geeft de bal voor. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin geeft de bal voor. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gultom rent richting de bal. Gultom passt de bal met de wreef. Firmansyah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaban rent richting de bal. Kaban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - Indonesia Forus 1:0

44e minuut.
Hendardi onderschept slim de pass. Hendardi geeft de bal voor. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - Indonesia Forus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 44%, Indonesia Forus 56%.
Fortitude Fc - Indonesia Forus 2:0

77e minuut.
Kaban passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rizal de bal. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra schiet op doel. Candra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - Indonesia Forus 3:0

78e minuut.
Herlianto is nu in balbezit. Herlianto probeert naar een medespeler te passen. Hariyadi rent richting de bal. Kurniawan is nu in balbezit. Kurniawan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - Indonesia Forus 3:1

85e minuut.
Prayuna heeft problemen om de bal te vangen. Kaban probeert naar een medespeler te passen. Firasat is nu in balbezit. Yosaputra verovert de bal door een tackle van achteren. Yosaputra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - Indonesia Forus 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 42%, Indonesia Forus 58%.
Fortitude Fc - Indonesia Forus 4:1