Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kupluk Glory fauzi fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Mauro de bal. Sugiyanto rent richting de bal. Mauro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mauro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Prihantono is nu in balbezit. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihantono rent richting de bal. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kupluk Glory - fauzi fc 1:0

16e minuut.
Iswandi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mauro. Iswandi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sugiyanto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Iswandi de bal. Iswandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kupluk Glory - fauzi fc 1:1

21e minuut.
Lantang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukardi. Lantang raakt geblesseerd tijdens het duel. Anwar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Winandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kupluk Glory 51%, fauzi fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kupluk Glory - fauzi fc 1:1

59e minuut.
Daar is Lantang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukardi is nu in balbezit. Lantang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lantang krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Darwis met een snelle inworp. Winandar heeft problemen om de bal te vangen. Winandar geeft de bal voor. Anwar rent richting de bal. Anwar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sugiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyanto schiet op doel. Hardiyanto kopt de bal weg. Iswandi rent richting de bal. Iswandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kupluk Glory - fauzi fc 1:2

84e minuut.
Mauro geeft de bal voor. Inworp. Rahmanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kupluk Glory 42%, fauzi fc 58%.
Kupluk Glory - fauzi fc 1:2