Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batangkaluku FC Pasar Lama FC
352 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 25
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Syahputra passt de bal met de wreef. Daar is Fingkrew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fingkrew met een sublieme pass. Rais rent richting de bal. Rais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fingkrew probeert naar een medespeler te passen. Sungkar rent richting de bal. Sungkar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rais de bal. Rais haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais geeft een lange en hoge pass. Syahputra rent richting de bal. Syahputra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Pasar Lama FC 0:1

31e minuut.
Irwanto geeft de bal voor. Syahputra kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuriana de bal. Fingkrew is nu in balbezit. Fingkrew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nurpijal heeft problemen om de bal te vangen. Pasir is nu in balbezit. Pasir passt de bal in één keer door. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 46%, Pasar Lama FC 54%.
Batangkaluku FC - Pasar Lama FC 0:1

49e minuut.
Suseno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal onderschept slim de pass. Nurpijal passt de bal zonder na te denken. Pasir rent richting de bal. Pasir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fatari probeert naar een medespeler te passen. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihantono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fatari rent richting de bal. Suseno onderschept slim de pass. Suseno met een sublieme pass. Syahputra rent richting de bal. Syahputra haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Taufiq verovert de bal door een tackle van achteren. Nurpijal is nu in balbezit. Nurpijal passt de bal met de wreef. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 35%, Pasar Lama FC 65%.
Batangkaluku FC - Pasar Lama FC 0:1