Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: GrennLock Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2680
GrennLock Vernen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Togubu is nu in balbezit. Togubu passt de bal in één keer door. Tobing probeert de bal aan de voet te houden. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Astanto onderschept slim de pass. Supriyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriyadi passt de bal zonder na te denken. Rahmanto is nu in balbezit. Rahmanto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Begawan is nu in balbezit. Begawan passt de bal met de wreef. Maulana probeert de bal met de borst te controleren. Rahmanto rent richting de bal. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilyas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Manukai de bal onder controle te krijgen. Rahmanto is nu in balbezit. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ilyas heeft problemen om de bal te vangen. Ilyas passt de bal zonder na te denken. Rahmanto controleert de bal met de borst. Rahmanto draait met de bal, schiet en ... Kuswanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Vernen 0:1

21e minuut.
Rahmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruhiyat zal de hoekschop nemen. Rahmanto rent richting de bal. Rahmanto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Imbiri rent richting de bal. Pekey rent richting de bal. Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmana haalt uit met een fantastische trap. Sudaryono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GrennLock - Vernen 1:1

41e minuut.
Kabes geeft de bal voor. Begawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Begawan passt de bal met de wreef. Rahmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GrennLock 52%, Vernen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GrennLock - Vernen 1:1

53e minuut.
Manukai rent richting de bal. Manukai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ilyas de bal onder controle te krijgen. Rahmanto rent richting de bal. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Vernen 1:2

53e minuut.
Lesmana heeft problemen om de bal te vangen. Begawan onderschept slim de pass. Begawan passt de bal zonder na te denken. Rahmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Titaley is nu in balbezit. Rahmanto verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmanto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Begawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begawan draait met de bal, schiet en ... Kuswanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imbiri met een snelle inworp. Manukai rent richting de bal. Tobing is nu in balbezit. Tobing geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ilyas geeft de bal voor. Togubu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Natapura. Togubu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Suwandi passt de bal met de wreef. Imbiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruhiyat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GrennLock 34%, Vernen 66%.
GrennLock - Vernen 1:2