Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: fauzi fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1695
fauzi fc Indonesia Forus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


28e minuut.
Musriza passt de bal in één keer door. Iswandi is nu in balbezit. Kusuma rent richting de bal. Iswandi onderschept slim de pass. Iswandi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Iswandi kan de bal niet met de borst controleren. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto draait met de bal, schiet en ... Iswandi rent richting de bal. Iswandi draait met de bal, schiet en ... Candra bokst de bal weg.

43e minuut.
Darwis verovert de bal door een tackle van achteren. Darwis probeert naar een medespeler te passen. Iswandi heeft problemen om de bal te vangen. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fauzi fc 56%, Indonesia Forus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fauzi fc - Indonesia Forus 0:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Firasat trapt de bal weg. Kurniawan kopt de bal weg. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kabes heeft problemen om de bal te vangen. Prayuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto onderschept slim de pass. Sugiyanto haalt uit met een fantastische trap. Rizal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Prayuna onderschept slim de pass. Darwis verovert de bal door een tackle van achteren. Darwis speelt de bal door. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Ichwan verovert de bal door een tackle van achteren. Ichwan met een sublieme pass. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - Indonesia Forus 1:0

88e minuut.
Kusuma rent richting de bal. Kusuma geeft de bal voor. Priatna probeert de bal aan de voet te houden. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fauzi fc 34%, Indonesia Forus 66%.
fauzi fc - Indonesia Forus 1:0