Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: Vernen Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2916
Vernen Batangkaluku FC
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Begawan passt de bal in één keer door. Rahmanto rent richting de bal. Nuriana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahmanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Begawan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Suabey rent richting de bal. Suabey geeft een lange en hoge pass. Pekey controleert de bal met de borst. Fatari onderschept slim de pass. Fatari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bachtiar is nu in balbezit. Fatari verovert de bal door een tackle van achteren. Fatari passt de bal zonder na te denken. Pasir is nu in balbezit. Pasir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi geeft de bal voor. Suabey kopt de bal weg. Fatari is nu in balbezit. Fatari schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Nurpijal met een sublieme pass. Fatari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bachtiar. Fatari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurpijal wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fatari geeft een hoge lob. Pekey onderschept slim de pass. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Manukai de bal onder controle te krijgen. Sudaryono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Begawan speelt de bal door. Rahmanto rent richting de bal. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap. Nuriana probeert de bal aan de voet te houden. Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Batangkaluku FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen 53%, Batangkaluku FC 47%.
Vernen - Batangkaluku FC 1:0

59e minuut.
Manukai verovert de bal door een tackle van achteren. Manukai passt de bal in één keer door. Supandi is nu in balbezit. Fatari rent richting de bal. Fatari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sudaryono trapt de bal weg. Klungelig pakt Manukai de bal. Met opzet legt Pasir zijn tegenspeler op de grond. Pasir krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pazzini kopt de bal weg. Fatari rent richting de bal. Fatari speelt de bal door. Pasir is nu in balbezit. Pasir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Santhani geeft een hoge lob. Pazzini met een sublieme pass. Bachtiar is nu in balbezit. Fatari onderschept slim de pass. Fatari schiet op doel. Sudaryono bokst de bal weg.

81e minuut.
Begawan passt de bal met de wreef. Manukai heeft problemen om de bal te vangen. Pekey probeert naar een medespeler te passen. Ruhiyat is nu in balbezit. Ruhiyat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Priyanto geeft een hoge lob. Inworp. Natapura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begawan is nu in balbezit. Begawan geeft de bal voor. Kuncoro bokst de bal weg. Rahmanto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Batangkaluku FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen 57%, Batangkaluku FC 43%.
Vernen - Batangkaluku FC 2:0