Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: Setan Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 837
Setan Caramelian S.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sugiarto is nu in balbezit. Soebagdja rent richting de bal. Sugiarto begaat een overtreding. Sugiarto krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sukardi is nu in balbezit. Sukardi passt de bal zonder na te denken. Hendrawan is nu in balbezit. Hendrawan draait met de bal, schiet en ... Fathari kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sukardi kopt de bal weg. Daar is Hendrawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamani is nu in balbezit. Hendrawan onderschept slim de pass. Hendrawan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Sukardi de bal. Andriyanto is nu in balbezit. Hambali rent richting de bal. Klungelig pakt Andriyanto de bal. Andriyanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fathari onderschept slim de pass. Fathari geeft een hoge lob. Lukito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena is nu in balbezit. Tumena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Trisno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lukito rent richting de bal. Sukardi onderschept slim de pass. Sukardi met een sublieme pass. Hendrawan is nu in balbezit. Hendrawan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trisno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setan 52%, Caramelian S.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Setan - Caramelian S.C. 0:0

48e minuut.
Sukardi geeft een hoge lob. Juni Antara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lukito. Juni Antara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Juni Antara kan niet meer verder spelen. Manembu komt het veld opgelopen. Manembu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hendrawan is nu in balbezit. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Caramelian S.C. 1:0

69e minuut.
Sukardi rent richting de bal. Lukito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukardi onderschept slim de pass. Tumena rent richting de bal. Tumena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Caramelian S.C. 2:0

90e minuut.
Nurdiansyah passt de bal zonder na te denken. Lukito rent richting de bal. Sukardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukardi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setan 61%, Caramelian S.C. 39%.
Setan - Caramelian S.C. 2:0