Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortitude Fc fauzi fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Roni passt de bal zonder na te denken. Sihombing rent richting de bal. Iswandi begaat een overtreding. Sihombing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kabagaimu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sukardi rent richting de bal. Sukardi geeft een hoge lob. Sutiyoso rent richting de bal. Iswandi onderschept slim de pass. Iswandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Suryadi trapt de bal weg van het doel. Sugiyanto kopt de bal weg. Sutiyoso is nu in balbezit. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswandi schiet op doel. Abbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Darwis bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwis passt de bal zonder na te denken. Iswandi is nu in balbezit. Sugiyanto rent richting de bal. Sugiyanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 50%, fauzi fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortitude Fc - fauzi fc 0:0

48e minuut.
Roni passt de bal zonder na te denken. Daar is Sukardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darwis geeft de bal voor. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - fauzi fc 0:1

59e minuut.
Sugiyanto rent richting de bal. Sugiyanto passt de bal met de wreef. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswandi draait met de bal, schiet en ... Abbas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - fauzi fc 0:2

76e minuut.
Roni is nu in balbezit. Rahmanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roni raakt geblesseerd tijdens het duel. Prihatin met een snel genomen vrije trap. Yosaputra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - fauzi fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 50%, fauzi fc 50%.
Fortitude Fc - fauzi fc 1:2