Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: Gaduhan Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2614
Gaduhan Pasar Lama FC
433 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Musafri rent richting de bal. Sungkar begaat een overtreding. Musafri raakt geblesseerd tijdens het duel. Musafri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Syahputra de bal. Syahputra haalt uit met een fantastische trap. Iswandi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Syahputra rent richting de bal. Syahputra haalt uit met een fantastische trap. Walian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduhan - Pasar Lama FC 0:1

11e minuut.
Irwanto geeft de bal voor. Bustomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irwanto krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Musafri verovert de bal door een tackle van achteren. Sungkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sungkar geeft een lange en hoge pass. Bustomi rent richting de bal. Bustomi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Taufiq geeft de bal voor. Inworp. Zulfadly met een snelle inworp. Hamsyah is nu in balbezit. Hamsyah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Yazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Idris onderschept slim de pass. Idris probeert naar een medespeler te passen. Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Taufiq geeft een hoge lob. Rais kopt de bal weg. Syahputra is nu in balbezit. Syahputra haalt uit met een fantastische trap. Iswandi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Muchsin probeert naar een medespeler te passen. Irwanto rent richting de bal. Hamsyah onderschept slim de pass. Hamsyah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaduhan - Pasar Lama FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduhan 62%, Pasar Lama FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaduhan - Pasar Lama FC 1:1

51e minuut.
Sutopo onderschept slim de pass. Sutopo passt de bal met de wreef. Hamsyah met een sublieme pass. Muchsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchsin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sungkar onderschept slim de pass. Sungkar geeft de bal voor. Bustomi krijgt zijn hoofd ertegen. Hamsyah is nu in balbezit. Hamsyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduhan - Pasar Lama FC 2:1

72e minuut.
Muchsin passt de bal met de wreef. Bustomi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suseno. Suseno krijgt een gele kaart. Bustomi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yazir komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Suseno speelt de bal door. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian rent richting de bal. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hamdani probeert naar een medespeler te passen. Muchsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchsin passt de bal met de wreef. Hamsyah is nu in balbezit. Hamsyah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduhan 55%, Pasar Lama FC 45%.
Gaduhan - Pasar Lama FC 2:1